Manager Groei Programma«


Dit programma is een gezamenlijk initiatief van ons bureau en Maas OCD in Amersfoort. Het is exclusief bedoeld voor managers, die een impuls willen geven aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zij hebben de overtuiging dat je leiderschap kunt leren. Zij hebben de ambitie om door te groeien.

Als bedrijf biedt dit programma de kans een investering te doen in talentvolle mensen met als oogmerk versterken van resultaatgerichtheid en bedrijfsbinding.

Het programma bestaat uit 3 elkaar aanvullende onderdelen.

Het eerste deel van het programma is het assessment van 3 dagdelen. Als deelnemer laat het je zien waar je kwaliteiten en doorgroeimogelijkheden liggen. Duidelijk wordt in hoeverre je daarvan bewust bent. Onderdeel van het assessment is het ontwikkelingsadvies. Hieruit worden je persoonlijke leerdoelen afgeleid, waarmee je in het vervolg van het programma aan de slag gaat.

Drie workshops van vijf dagdelen vormen het tweede deel van het programma. Uiteenlopende managementsimulaties worden gebruikt om te oefenen met verschillende leiderschapsstijlen. Nadrukkelijk wordt aandacht besteed aan de vragen en onverwachte situaties waar je als manager tegen aan loopt. Je brengt je persoonlijke leerervaringen uit de eigen praktijk in. Mede daardoor is een hoog leerrendement gegarandeerd. Belangrijk is dat je tijdens en na de oefeningen steeds feedback krijgt met als doel de deelnemer te stimuleren en te motiveren met verschillend gedrag te gaan experimenteren.

De focus van het Manager Groei Programma« is hoe je naast manager ook leider en coach kunt worden.

Vanuit deze benadering leer je:
· duidelijk te zijn over de resultaatverwachtingen en de doelstellingen die je met je medewerkers wilt realiseren;
· de kwaliteit van je werkrelatie met hogere echelons te optimaliseren;
· wat vruchtbaar samenwerken met collega's en externe relaties betekent en wat je daar zelf voor moet doen;
· hoe het beste uit je team te halen door ieders persoonlijke kwaliteiten te kennen en deze op het juiste moment en op de juiste wijze aan te spreken.

In drie individuele coachgesprekken van 2 Ó 3 uur worden je werkervaringen behandeld en krijg je een advies over de manier waarop je een onderwerp het beste kunt aanpakken.


Deelnemers
Managers met 2 - 6 jaar ervaring in een managementfunctie.

Informatie en aanmelding

Wil je meer weten over het Manager Groei Programma, download dan de brochure (PDF, 983KB).

Als u geen PDF bestanden kunt openen, kunt u de reader downloaden bij Adobe.

Heb je daarna nog vragen of ben je ge´nteresseerd in deelname, neem dan contact op met:Jaap van Werven Mobiel
E-mail
06 51 08 60 74
powerrm@planet.nl
RenÚ Maas Telefoon
E-mail
033 475 66 88
rmaas@maasocd.nl